Oudsbergen participeert digitaal in coronatijden. Neem jij ook online deel?

We hebben niet stilgezeten de voorbije maanden. In september en oktober gaan we graag een eerste keer met jou in gesprek over het renovatieproject van de Commanderij van Gruitrode. Met jouw ideeën, suggesties en opmerkingen gaan we aan de slag om de voorontwerpen af te werken.

Schrijf deze data alvast in je agenda!

Omdat tijdens die avonden jij – Oudsbergenaar, vereniging, gebruiker van het Cultuurpunt – centraal staat, stellen we aan jou de vraag: wat wil je tijdens de infosessie zeker te weten komen over het project? Laat het ons weten via info@oudsbergen.be.

Door de huidige evolutie in de coronacrisis, kunnen de sessies niet langer op de commanderijsite zelf georganiseerd worden. We gaan daarom volledig digitaal in dialoog. De infosessies en denksessies zullen aan de hand van online presentaties en vergaderingen plaatsvinden. Meer informatie over het verloop van de info- en denksessies vind je terug onder “Ontdek het traject".

Kan of wil je liever niet deelnemen aan de online sessies? Ook via het platform kan je je mening of idee insturen!

Liever op papier?

Stel je ons liever je idee op papier voor? Je ontvangt snel een invulstrookje bij de infokrant van eind augustus in de bus. Teken je fantasieën uit of schrijf je suggesties en vragen uit. Deponeer nadien het invulstrookje in de brievenbus van één van onze gemeentehuizen of in de brievenbus van Cultuurpunt:

Gemeentehuis Meeuwen
Dorpsstraat 44
3670 Oudsbergen

Gemeentehuis Opglabbeek
Gildenstraat 1
3660 Oudsbergen

Cultuurpunt
Phil Bosmansplein 1
3670 Oudsbergen

Tot snel, op het platform, tijdens een online sessie of via de post!

 

P.S. Ontbreken er volgens jou kanalen om mee na te denken over de projecten en dossiers? Of heb je zelf een idee hoe we dit platform kunnen inzetten om jou of bepaalde doelgroepen beter te betrekken? Laat het ons via dit platform of info@oudsbergen.be weten.