Terugkoppelingssessie op 15 april geannuleerd

Tijdens de infovergaderingen van 3 en 11 maart en via dit platform ontvingen we heel wat boeiende inzichten, suggesties en opmerkingen. De voorbije weken zijn we daarmee aan de slag gegaan. Graag koppelen we het resultaat zo snel mogelijk naar jullie terug. We namen ons voor de plannen opnieuw voor te leggen op 15 april tijdens een terugkoppelingssessie. De voorbije weken wezen uit dat de plannen nog niet voldoende op punt staan om een nieuwe infovergadering te organiseren. Daarom wordt de terugkoppelingssessie op 15 april geannuleerd. Voorlopig is er nog geen nieuwe datum geprikt. 

We houden je verder op de hoogte via mail (als je je inschreef voor één van de infovergaderingen), via Facebook en onze andere communicatiekanalen.  

Heb je in de tussentijd een vraag?

  • Onder 'Veelgestelde vragen' vind je een uitgebreide lijst van vragen terug die we de voorbije weken ontvingen. Wij formuleerden er een antwoord op.
  • Staat je vraag niet in de lijst? Bezorg ze ons via het formulier onder 'Stel een vraag', via info@oudsbergen.be of 089/810 100.